Μάθε για το rescEU

rescEU-KeyVisuals-A3-EL-5

Κάντε Δωρεά στην Π.Ε.Ε.Π.Σ.

Επικοινωνία


Επικοινωνήστε μαζί μας

« This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. »


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΦΛΙΩΤΗΣ

Μέλος του ΔΣ της

Πανελλήνιας Ένωσης Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος


Ο Γιώργος Παφλιώτης γεννήθηκε το 1964 στην Αθήνα και είναι απόφοιτος Λυκείου.

 

Υπηρέτησε στο Στρατό Ξηράς ως έφεδρος καταδρομέας σε διάφορες μονάδες καθώς και στο Γενικό Επιτελείο Στρατού ως ασφάλεια Αρχηγού και Β’ Υπαρχηγού ΓΕΣ.

 

Το 1985 αναχωρεί για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής όπου και διαμένει για 10 χρόνια

 

Το 1995 ιδρύει στην Αθήνα επιχείρηση με αντικείμενο τις πρώτες ύλες βιβλιοδεσίας, ψηφιακών εκτυπώσεων, κυτιοποιίας, εντύπου τύπου με αντιπροσωπείες για Ελλάδα και Κύπρο στην οποία δραστηριοποιείται έως και σήμερα.

 

Το 2008 ασχολείται με τον τομέα της Πολιτική Προστασία όπου μετέχει εθελοντικά ως δασοπυροσβέστης σε διάφορες δασικές πυρκαγιές και αργότερα εντάσσεται στο Κλιμάκιο Πολιτικής Προστασίας Κρυονερίου Αττικής έως και το 2015.

 

Τον 2013 κατατάσσεται στο Πυροσβεστικό Σώμα ως Εθελοντής Πυροσβέστης αποφοιτώντας με επιτυχία από την 2η Εκπαιδευτική Σειρά Υποψηφίων Εθελοντών Πυροσβεστών και έως σήμερα υπηρετεί στον 6ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών. Την αντιπυρική περίοδο του 2014 μετέχει στο πεζοπόρο τμήμα Εθελοντών Πυροσβεστών της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Αττικής.

 

Έχει παρακολουθήσει σημαντικό αριθμό εκπαιδεύσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς και Πρώτων Βοηθειών και διαρκώς ανανεώνει τις γνώσεις του μέσα από νέες εκπαιδεύσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Επίσης, έχει παρακολουθήσει με επιτυχία την Σχολή Εκπαίδευσης Θαλάσσιας Επιβίωσης, ειδική εκπαίδευση στην πυρόσβεση πλοίων και διάσωση προσωπικού "Μarine Fire Fighting - Advanced Fire Fighting" από την Marine Training and Safety Consultans LTD Piraeus λαμβάνοντας το αντίστοιχο πιστοποιητικό, καθώς και πρόγραμμα εκπαίδευσης στον προσομοιωτή πυρκαγιάς «FIRE DRAGON» της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

 

Τον Φεβρουάριο του 2019 εκλέγεται για πρώτη φορά 2ο αναπληρωματικό μέλος για το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος και τον Οκτώβριο του 2020 εισέρχεται στο Διοικητικό Συμβούλιο ως Μέλος αντικαθιστώντας την Εθελόντρια Πυρονόμο Ελένη Σταυρουλάκη καθώς αποχώρησε λόγω ολοκλήρωσης της εθελοντικής της σταδιοδρομίας στο Πυροσβεστικό Σώμα. 

Εύρεση

Ακολουθήστε μας στο...


Facebook

twitter

YouTube

Γίνε Μέλος στην Π.Ε.Ε.Π.Σ.

Gine melos
QR Code for JotForm form


Τηλ. Πυροσβεστικής Υπηρεσίας - 199 Σε Περίπτωση Πυρκαγιάς
Καλέστε 199

FireMag