Μάθε για το rescEU

rescEU-KeyVisuals-A3-EL-5

Κάντε Δωρεά στην Π.Ε.Ε.Π.Σ.

Επικοινωνία


Επικοινωνήστε μαζί μας

« This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. »


ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΔΑΚΤΥΛΙΔΗΣ

Οργανωτικός Γραμματέας της

Πανελλήνιας Ένωσης Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος


Ο Φραγκίσκος Δακτυλίδης γεννήθηκε το 1977 στον Πειραιά, όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι Απόφοιτος - Πτυχιούχος Τεχνικού Λυκείου ειδικότητας Ηλεκτρολόγος Εσωτερικών Εγκαταστάσεων και Πτυχιούχος Ι.Ι.Ε.Κ. στην ειδικότητα του Ηχολήπτη. Υπηρέτησε στο Στρατό Ξηράς στο Σώμα των Διαβιβάσεων ως Χειριστής Μέσων Ηλεκτρονικού Πόλεμου.


Τον Οκτώβριο του 2013 κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα ως Εθελοντής Πυροσβέστης αποφοιτώντας με επιτυχία από την Σχολή Εθελοντών Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας και υπηρετεί στον 3ο Πυροσβεστικό Σταθμό Πειραιά. Τον Ιανουάριο του 2015 παρακολούθησε με επιτυχία ειδικά προγράμματα εκπαίδευσης στη πυρόσβεση πλοίων και διάσωση προσωπικού από αυτά "Μarine Fire Fighting - Advanced Fire Fighting" καθώς και στη πυρόσβεση αερίων καυσίμων "Gas Fire" από την Marine Training and Safety Consultans LTD Piraeus, σύμφωνα με το διεθνή πρότυπο για την ναυτιλία STCW A-VI/3, και έλαβε τα αντίστοιχα πιστοποιητικά. Τον Μάρτιο του 2015 ανέλαβε καθήκοντα εκπαιδευτή στην παραπάνω εταιρία.


Είναι επαγγελματίας ναυαγοσώστης και εκπαιδευτής ναυαγοσωστικής της Πανελλήνιας Σχολής Ναυαγοσωστικής (ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ) με άδεια εργασίας από το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά ως ναυαγοσώστης παραλίας. Είναι επίσης εκπαιδευτής Ά Βοηθειών με αντίστοιχο πτυχίο από το Ευρωπαϊκό τμήμα του “Emergency First Response” με έδρα τις Η.Π.Α.. Τέλος, είναι κάτοχος πτυχίου ραδιοερασιτέχνη Β' και Γ' κατηγορίας του Υπουργείου Μεταφορών και Eπικοινωνιών και φέρει το διεθνές διακριτικό κλήσεως “SV1DVY”.


Τον Φεβρουαρίο του 2016 εκλέγεται για πρώτη φορά στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος στη θέση του Οργανωτικού Γραμματέα ενώ το 2019 επανεκλέγεται Οργανωτικός Γραμματέας.

Εύρεση

Ακολουθήστε μας στο...


Facebook

twitter

YouTube

Γίνε Μέλος στην Π.Ε.Ε.Π.Σ.

Gine melos
QR Code for JotForm form


Τηλ. Πυροσβεστικής Υπηρεσίας - 199 Σε Περίπτωση Πυρκαγιάς
Καλέστε 199

FireMag