Μάθε για το rescEU

rescEU-KeyVisuals-A3-EL-5

Κάντε Δωρεά στην Π.Ε.Ε.Π.Σ.

Επικοινωνία


Επικοινωνήστε μαζί μας

« This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. »


sima peeps 100x100

Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος

Αρ. Αποφ. Πρωτ. Αθηνών 7929/2008, Αρ.Φακ. Νομ.Αθ. 19035

Πειραιώς 31 (6ος όροφος), τ.κ. 105 53Αθήνα 

Τηλ: 2132158247, 6980360855/6, Φαξ: 2108044799

Website: www.vfu.gr  E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   FB: peeps.gr


Αρ. πρωτ. 869

 Αθήνα, 15-02-2019


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


2009 – 2019 : 10 Χρόνια Π.Ε.Ε.Π.Σ.Αγαπητά Μέλη,


Στις 5 Φεβρουαρίου συμπληρώθηκαν 10 χρονιά αδιάλειπτης πορείας της Π.Ε.Ε.Π.Σ.


10 χρόνια υπερήφανης πορείας, αντιμέτωποι με πολλά εμπόδια και αρνητικές προκαταλήψεις για τον Εθελοντή Πυροσβέστη, που όμως δεν μας πτόησαν αλλά μας πείσμωσαν, δίνοντάς μας δύναμη να μένουμε πιστοί στους σκοπούς μας για την διαφύλαξη, την προάσπιση, την ενίσχυση και τον εκσυγχρονισμό του θεσμού του Εθελοντή Πυροσβέστη.


10 χρόνια δυναμικής παρουσίας στο πυροσβεστικό και κοινωνικό γίγνεσθαι μεταφέροντας την φωνή και την παρουσία του Έλληνα Εθελοντή Πυροσβέστη εντός και εκτός συνόρων με συμπαραστάτες εσάς, όπου μέσα και από την δική σας παρουσία στις Υπηρεσίες και τον επαγγελματισμό σας, αποδεικνύετε το ποιος πραγματικά είναι.


10 χρόνια δράσεων για την προβολή του θεσμού και του έργου του Εθελοντή Πυροσβέστη, κερδίζοντας την αναγνώριση σημαντικών φορέων της Ελληνικής πολιτείας και της κοινωνίας καθώς και την στήριξη οικονομικών παραγόντων και της ομογένειας εξασφαλίζοντας την διοργάνωση υψηλού επιπέδου εκπαιδεύσεων, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αλλά και παροχών όπως της πρόσφατης σημαντικής χρηματικής δωρεάς για την προμήθεια Μέσων Ατομικής Προστασίας, η διανομή των οποίων ολοκληρώθηκε πριν λίγο διάστημα.


Μένουμε πιστοί στις αρχές και στους σκοπούς μας και συνεχίζουμε με μόνο γνώμονα την περαιτέρω αναβάθμιση του Εθελοντή Πυροσβέστη, τόσο στο Πυροσβεστικό Σώμα όσο και στην ελληνική κοινωνία γενικότερα, φέρνοντάς τον στο επίπεδο των υπολοίπων Ευρωπαϊκών χωρών, συνεχίζοντας να παρεμβαίνουμε όπου χρειάζεται και να διεκδικούμε προς όφελος όλων των συναδέλφων.


Ο Εθελοντισμός ως έννοια είναι κάτι απλό, ο Εθελοντής όμως ως οντότητα είναι ό,τι πιο σπουδαίο έχει να επιδείξει η κοινωνία μας. Με γνώμονα αυτή την πραγματικότητα πρέπει όλοι μας να παλεύουμε καθημερινά για να κρατήσουμε αυτή την εικόνα πολύ ψηλά.


Σας συγχαίρουμε όλους για το έργο σας και σας ευχαριστούμε για την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας.

Μέσα από την ενότητα έρχεται η δύναμη.


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.


Για το Δ.Σ.

  

Ο Πρόεδρος

Σεραφείμ Τσιουγκρής

 

Ο Γεν. Γραμματέας

Δημήτριος Ζέρβας


Εύρεση

Ακολουθήστε μας στο...


Facebook

twitter

YouTube

Γίνε Μέλος στην Π.Ε.Ε.Π.Σ.

Gine melos
QR Code for JotForm form


Τηλ. Πυροσβεστικής Υπηρεσίας - 199 Σε Περίπτωση Πυρκαγιάς
Καλέστε 199

FireMag