Μάθε για το rescEU

rescEU-KeyVisuals-A3-EL-5

Κάντε Δωρεά στην Π.Ε.Ε.Π.Σ.

Επικοινωνία


Επικοινωνήστε μαζί μας

« This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. »


sima peeps 100x100

ανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος

Αρ. Αποφ. Πρωτ. Αθηνών 7929/2008, Αρ.Φακ. Νομ.Αθ. 19035

Πειραιώς 31 (6ος όροφος), τ.κ. 105 53Αθήνα 

Τηλ: 2132158247, 6980360855/6, Φαξ: 2108044799

Website: www.vfu.gr  E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   FB: peeps.gr


Αρ. πρωτ. 859
 Αθήνα, 02-02-2019


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


 Βράβευση Εθελοντών Πυροσβεστών

από τον Πρόεδρο της Ελληνικής ΔημοκρατίαςΣυνάδελφοι,


Την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019, στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου, πραγματοποιήθηκε η βράβευση τριών συναδέλφων του Φώτη Χατζηφώτη, Ευάγγελο Λιβιέρη και του προέδρου της ΠΕΕΠΣ Σεραφείμ Τσιουγκρή και δια μέσου αυτών, του συνόλου των Εθελοντών Πυροσβεστών που υπηρετούν στο Πυροσβεστικό Σώμα. Τις τιμητικές διακρίσεις παρέλαβαν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κο Προκόπη Παυλόπουλο παρουσία μεταξύ άλλων του Αρχιεπίσκοπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου, της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας του Σώματος, Πολιτειακών παραγόντων, εκπροσώπων των Ε.Δ. και Σ.Α.


vravefsi ethelonton ptd


Ιδιαίτερης σημασίας ήταν τα λόγια του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος κατά την διάρκεια της ομιλίας του, μεταξύ άλλων τόνισε: «…είσθε αναπόσπαστο μέρος του Πυροσβεστικού Σώματος. Αυτό σας αναγνωρίζει καθήκοντα αλλά, ταυτοχρόνως, ορίζει και τον τρόπο με τον οποίον το ίδιο το Πυροσβεστικό Σώμα, το Υπουργείο, οφείλει να συμπεριφέρεται απέναντί σας. Για αυτό και πρέπει να ολοκληρωθούν όλες οι ενέργειες που προβλέπει η νομοθεσία σε ό,τι αφορά την εκπαίδευσή σας και σε ό,τι αφορά τον εξοπλισμό τον οποίο πρέπει να έχετε για να φέρετε σε πέρας τα καθήκοντα αυτά. ...Κι όπως γνωρίζετε -και το γνωρίζετε καλά- στο μέτρο των δυνάμεων μου, όχι μόνο ως Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά ως Πολίτη, θα είμαι κοντά σας».


Η ιδιαίτερη σημασία της έμπρακτης αναγνώρισης του έργου μας όχι μόνο από το Πυροσβεστικό Σώμα αλλά και από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η παραίνεσή του, ώστε να ολοκληρωθούν οι προβλέψεις της νομοθεσίας, αναφορικά με τα Μέσα Ατομικής Προστασίας, τα οποία οφείλει η Πολιτεία να μας παρέχει, μας δίνουν το δικαίωμα να ελπίζουμε με αισιοδοξία στο μέλλον και ιδιαίτερα στην περαιτέρω αναβάθμιση του Θεσμού.


Η Π.Ε.Ε.Π.Σ., όλα αυτά τα χρόνια καταβάλει και θα συνεχίσει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ο κάθε ένας συνάδελφος να αισθάνεται μέρος της μεγάλης οικογένειας του Πυροσβεστικού Σώματος και με μοναδικό γνώμονα την ποιοτική αναβάθμιση του ρόλου του Εθελοντή Πυροσβέστη και την πλήρη αξιοποίηση όλων των συναδέλφων θα συνεχίσει να παρεμβαίνει όπου χρειάζεται και να διεκδικεί προς όφελος όλων.


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.


Για το Δ.Σ.


  

Ο Πρόεδρος

Σεραφείμ Τσιουγκρής

 

Ο Γεν. Γραμματέας

Δημήτριος Ζέρβας


Εύρεση

Ακολουθήστε μας στο...


Facebook

twitter

YouTube

Γίνε Μέλος στην Π.Ε.Ε.Π.Σ.

Gine melos
QR Code for JotForm form


Τηλ. Πυροσβεστικής Υπηρεσίας - 199 Σε Περίπτωση Πυρκαγιάς
Καλέστε 199

FireMag