Μάθε για το rescEU

rescEU-KeyVisuals-A3-EL-5

Κάντε Δωρεά στην Π.Ε.Ε.Π.Σ.

Επικοινωνία


Επικοινωνήστε μαζί μας

« This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. »


sima peeps 100

Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος

Αρ. Αποφ. Πρωτ. Αθηνών 7929/2008, Αρ.Φακ. Νομ.Αθ. 19035

Πειραιώς 31 (6ος όροφος), Αθήνα ΤΚ 105 53

Τηλ: 210 220 4 199  Φαξ: 210 220 4 195

Website: www.vfu.gr E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. FB: peeps.gr


Αρ. πρωτ. 962ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αθήνα, 03-12-2019

 

 

 

Ενημέρωση της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής από την Π.Ε.Ε.Π.Σ. για το θεσμό του Εθελοντή Πυροσβέστη

 


Τη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής ενημέρωσε την Δευτέρα 2/12, με αφορμή την 5η Δεκεμβρίου «Ημέρα του Εθελοντή Πυροσβέστη», η Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος, δια μέσω του Προέδρου της Σεραφείμ Τσιουγκρή, παρουσία και του Αντιπροέδρου Δημητρίου Ζέρβα, αναφορικά με το θεσμό του Εθελοντή Πυροσβέστη.


Στη δίωρη συνεδρίαση τα Μέλη της Επιτροπής ενημερώθηκαν αναλυτικά για την παγκόσμια ιστορία του θεσμού, την πορεία του στην Ελλάδα, το έργο των Ελλήνων Εθελοντών Πυροσβεστών αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και παρέλαβαν πολυσέλιδο σχετικό υπόμνημα.


Οι κ.κ. Βουλευτές στις τοποθετήσεις τους εξήραν, αναγνώρισαν και συνεχάρησαν τους Εθελοντές Πυροσβέστες για την μακροχρόνια ανιδιοτελή προσφορά τους και εξέφρασαν τη θέληση να στηρίξουν τον θεσμό και τον Εθελοντή Πυροσβέστη στην κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων και της ικανοποίησης των αιτημάτων τους με κυρίαρχο αυτό της χορήγησης Μέσων Ατομικής Προστασίας.


Η Π.Ε.Ε.Π.Σ. ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο και τα Μέλη της Επιτροπής για την υποστήριξη και το έντονο ενδιαφέρον τους, δίνοντας την ευκαιρία να γίνει ευρέως γνωστό στην Εθνική Αντιπροσωπεία το έργο του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος, τιμώντας παράλληλα με αυτόν το τρόπο και την Ημέρα του Εθελοντή Πυροσβέστη.


Απο το Γραφείο Τύπου 

της Π.Ε.Ε.Π.Σ. 


Τηλ. επικοινωνίας: 

Πρόεδρος Σεραφείμ Τσιουγκρής  6980360855 

Αντιπρόεδρος Δημήτριος Ζέρβας 6945291080

Εύρεση

Ακολουθήστε μας στο...


Facebook

twitter

YouTube

Γίνε Μέλος στην Π.Ε.Ε.Π.Σ.

Gine melos
QR Code for JotForm form


Τηλ. Πυροσβεστικής Υπηρεσίας - 199 Σε Περίπτωση Πυρκαγιάς
Καλέστε 199

FireMag