Μάθε για το rescEU

rescEU-KeyVisuals-A3-EL-5

Κάντε Δωρεά στην Π.Ε.Ε.Π.Σ.

Επικοινωνία


Επικοινωνήστε μαζί μας

« This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. »


sima peeps 100x100

Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος

Αρ. Αποφ. Πρωτ. Αθηνών 7929/2008, Αρ.Φακ. Νομ.Αθ. 19035

Πειραιώς 31, Αθήνα ΤΚ 105 53

Τηλ: 210 220 4 199, Φαξ: 210 220 4 195

Website: www.vfu.gr E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


14 Μαΐου 2019

 


Συνάντηση του Προέδρου της ΠΕΕΠΣ με τον Συντονιστή Υποστήριξης Επιτελείου Α.Π.Σ. 


Sinantisi PEEPS Sintoniti APS


Με τον Συντονιστή Υποστήριξης Επιτελείου Αρχηγείου Π.Σ. Υποστράτηγο ΠΣ Αναστάσιο Σωτήρχο συναντήθηκε στις 13 Μαΐου 2019 ο Πρόεδρος της ΠΕΕΠΣ Μάκης Τσιουγκρής. Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για την πορεία των διαδικασιών για την χορήγηση Στολών και Μέσων Ατομικής Προστασίας μέσω της δωρεάς του Ιδρύματος Σταυρός Νιάρχος προς το Π.Σ. καθώς και λοιπά θέματα που απασχολούν το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Προσωπικό και τις Εθελοντικές Πυροσβεστικές Υπηρεσίες, μεταξύ αυτών και η ενίσχυσή τους με πυροσβεστικά οχήματα ή/και μόνιμο πυροσβεστικό προσωπικό κατά περίπτωση.


Στο πλαίσιο της συζήτησης, ο κ. Σωτήρχος εξήρε τον πολυετή ανιδιοτελή αγώνα των Εθελοντών Πυροσβεστών στο πεδίο των καθημερινών πυροσβεστικών επιχειρήσεων και την ιδιαίτερης αξίας και σημασίας συνεισφορά τους στην εκπλήρωση της αποστολής του Πυροσβεστικού Σώματος εν γένει και επισήμανε ότι η αυτόβουλη προσήλωσή τους στο υπηρεσιακό καθήκον και η κοινωνική αλληλεγγύη, καταδεικνύουν τον ανθρωπισμό τους και συμβάλουν στη διατήρηση του υψηλού φρονήματος και του μαχητικού πνεύματος του Πυροσβεστικού Προσωπικού. Κλείνοντας ανέφερε ότι το Π.Σ. καταβάλει, έχοντας χρέος για αυτό, κάθε δυνατή προσπάθεια εξάλειψης συγκεκριμένων οργανωτικών και λειτουργικών προβλημάτων του πυροσβεστικού εθελοντισμού, μέσα από τη διασφάλιση των αναγκαίων προϋποθέσεων επιχειρησιακής ετοιμότητας του Εθελοντικού Πυροσβεστικού ΠροσωπικούΑπο το Γραφείο Τύπου

της Π.Ε.Ε.Π.Σ.  

Εύρεση

Ακολουθήστε μας στο...


Facebook

twitter

YouTube

Γίνε Μέλος στην Π.Ε.Ε.Π.Σ.

Gine melos
QR Code for JotForm form


Τηλ. Πυροσβεστικής Υπηρεσίας - 199 Σε Περίπτωση Πυρκαγιάς
Καλέστε 199

FireMag