Υποστηρικτές

sima peeps 100x100

Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος

Αρ. Αποφ. Πρωτ. Αθηνών 7929/2008, Αρ.Φακ. Νομ.Αθ. 19035

Πειραιώς 31 (4ος όροφος), τ.κ. 105 53Αθήνα 

Τηλ: 2132158247, 6980360855/6, Φαξ: 2105205927

Website: www.vfu.gr E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  FB: peeps.gr


Αρ. πρωτ. 736


 Αθήνα, 08-06-2017


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 


Κάλεσμα σε Αυξημένη Επιχειρησιακή Ετοιμότητα

  


Αγαπητοί συνάδελφοι - μέλη,

Όπως όλοι γνωρίζουμε το τελευταίο διάστημα στο Πυροσβεστικό Σώμα, λόγω τις ίδρυσης νέων Π.Υ. Αεροδρομίων και Π.Κ. Εθνικών Οδών, έχουν επέλθει σημαντικές μεταβολές στην κατανομή του προσωπικού και ολόκληρος ο οργανισμός δέχεται μεγάλη πίεση για να ανταποκριθεί στις τεράστιες επιχειρησιακές και υπηρεσιακές ανάγκες που αυξάνονται ακόμα περισσότερο δεδομένου και της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου.


Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω αλλά και το γεγονός ότι το σύνολο πλέον του επαγγελματικού πυροσβεστικού προσωπικού βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα σας καλούμε να συμβάλετε και εσείς από την πλευρά σας, στο μέτρο του εφικτού, με την εκτέλεση υπηρεσιών πέρα των τριών υποχρεωτικών το μήνα. Μπορείτε επίσης να γνωστοποιείτε και την διαθεσιμότητά σας στην γραμματεία της Υπηρεσίας προκειμένου να σας καλούν σε περιπτώσεις επιφυλακών, μεγάλων συμβάντων ή άλλων εκτάκτων αναγκών.


Η έλλειψη Μέσων Ατομικής Προστασίας είναι γεγονός ότι δεν επιτρέπει πολλές φορές την πλήρη συμμετοχή στο επιχειρησιακό έργο παρόλα αυτά όλοι μας μπορούμε να συμβάλουμε με διάφορους τρόπους στη στήριξη του Πυροσβεστικού Σώματος που επιλέξαμε συνειδητά και εθελοντικά να υπηρετήσουμε. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθούν και οι διαδικασίες χορήγησης των 383 στολών με τις οποίες θα καλυφθούν σε μεγάλο ποσοστό οι συνάδελφοι των τελευταίων εκπαιδευτικών σειρών.   


Ευχόμαστε μία ασφαλής αντιπυρική περίοδο.


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

 
Για το Δ.Σ.


  

Ο Πρόεδρος

Σεραφείμ Τσιουγκρής

 

Ο Γεν. Γραμματέας

Δημήτριος Ζέρβας


Για Εθελοντές Πυροσβέστες...

Εγγραφείτε στην Π.Ε.Ε.Π.Σ.

Gine melos

Ακολουθήστε μας στο...


Facebook

twitter

YouTube

Κάντε Δωρεά στην Π.Ε.Ε.Π.Σ.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας
« This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. »


Τηλ. Πυροσβεστικής Υπηρεσίας - 199 Σε Περίπτωση Πυρκαγιάς
Καλέστε 199

FireMag