Υποστηρικτές

sima peeps 100x100

Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος

Αρ. Αποφ. Πρωτ. Αθηνών 7929/2008, Αρ.Φακ. Νομ.Αθ. 19035

Πειραιώς 31 (4ος όροφος), τ.κ. 105 53, Αθήνα

Τηλ: 2132158247, 6980360855/6, Φαξ: 2105205927

Website: www.vfu.gr E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. FB: peeps.gr

 22 Ιουνίου 2017

Η ΠΕΕΠΣ στο 21ο Συνέδριο της Ένωσης Αξιωματικών
Πυροσβεστικού Σώματος


Στο 21o Ετήσιο Συνέδριο της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος που πραγματοποιήθηκε στις 16 & 17 Ιουνίου 2017 στα Λουτρά Πλατύστομου στην Φθιώτιδα, προσκλήθηκε και παρευρέθηκε η ΠΕΕΠΣ εκπροσωπούμενη από τον Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ. Δημήτρη Ζέρβα.

sinedrio eaps 2017 1

Τις εργασίες του συνεδρίου της ΕΑΠΣ τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ι. Σαρακιώτης, ο βουλευτής της Ν.Δ. Χρ. Σταϊκούρας, ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ κ. Μ. Μιχαήλ, ο Δήμαρχος Μακρακώμης κ. Παπαευθυμίου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κοντογιώργος, ο υπεύθυνος του Τμήματος ενστόλων του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Μαρματάκης και ο Γραμματέας του Τομέα Εσωτερικών της Ν.Δ. κ. Πάτροκλος Γεωργιάδης. Από τον συνδικαλιστικό χώρο των Σωμάτων Ασφαλείας παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν ο Πρόεδρος της ΠΟΕΥΠΣ Δ. Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ Γ. Κατσιαμάγκας, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρ. Γερακαράκος, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΠΛΣ Κ. Κυράνης, ο Πρόεδρος της ΕΥΠΣ Στερεάς Ελλάδος Ε. Υφαντής, ο Πρόεδρος της ΠΑΣΩΠΥΣΥΠ Κ. Παπαντώνης και ο Πρόεδρος της ΕΑΑΠΣ Χ. Χρυσανθακόπουλος.

sinedrio eaps 2017 2

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν επίσης δυο θεματικά αφιερώματα το πρώτο στην προσφορά του αείμνηστου Αξιωματικού Ηλία Μπέτσιου στο Πυροσβεστικό Σώμα μέσω του συγγραφικού του έργου το οποίο και παρουσιάστηκε από τον επίτιμο Υπαρχηγό Π.Σ. Αντιστράτηγο ε.α. Χ. Μητροπέτρο και το δεύτερο στον εθελοντισμό στο Πυροσβεστικό Σώμα στο οποίο τιμήθηκαν αντιπροσωπευτικά τρεις εθελοντές Πυροσβέστες, του ένστολου χώρου.
- Ο Εθελοντής Πυρονόμος & Αστυφύλακας Δημητριάδης Δημήτριος, την πλακέτα του οποίου παρέλαβε ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γ. Γερακαράκος
- Ο Εθελοντής Πυροσβέστης & Επικελευστής Λ.Σ. Ζουρελής Ιωάννης την πλακέτα στον οποίο παρέδωσε ο Πρόεδρος της Ε.Α.Π.Σ. Γ. Σταμούλης μαζί με τον Πρόεδρο της ΠΟΕΠΛΣ Κ. Κυράνη
- Ο Γεν. Γραμ. της ΠΕΕΠΣ ως Εθελοντής Πυρονόμος και Διασώστης ΕΚΑΒ, την πλακέτα στον οποίο έδωσε ο επίτιμος Πρόεδρος της Ε.Α.Π.Σ. Νικόλαος Διαμαντής.
Τιμητική πλακέτα έλαβε επίσης και η ανηψιά του αείμνηστου Ηλία Μπέτσιου η οποία είναι και Πρόεδρος της Κοινότητας Μεσαίας Κάψης από όπου και καταγόταν.
 

sinedrio eaps 2017 4 sinedrio-eaps-2017
sinedrio-eaps-2017-1


Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε αποσπάσματα από τον χαιρετισμό της ΠΕΕΠΣ στο Συνέδριο.

 
Από το Γραφείο Τύπου
της Π.Ε.Ε.Π.Σ.

 

Για Εθελοντές Πυροσβέστες...

Εγγραφείτε στην Π.Ε.Ε.Π.Σ.

Gine melos

Ακολουθήστε μας στο...


Facebook

twitter

YouTube

Κάντε Δωρεά στην Π.Ε.Ε.Π.Σ.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας
« This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. »


Τηλ. Πυροσβεστικής Υπηρεσίας - 199 Σε Περίπτωση Πυρκαγιάς
Καλέστε 199

FireMag